Rózsadomb, Pasarét, Rézmál, Zöldmál, Országút, Felhévíz, Hűvösvölgy, Víziváros, Budaliget, Törökvész, Remete kertváros.

Eladó lakások Budapest 2. kerület

Eladó Telek Budaliget

Budapest II. kerület, Budaliget
Eladó Telek
Muflon utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:100.000.000 Ft
  • Lakóterület:1003 m2
  • Hivatkozási szám:E-XIII-12-414
  • Érdeklődni:+36-20-448-6460

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-12-414

Budapest II. kerületében, Budaligeten, egy csodálatos, természetvédelmi terület szomszédságában található egy 1003 négyzetméteres (33x33m) lakóövezeti telek, mely ideális választás lehet 2 lakásos társasház vagy egy tágas, akár több generációs családi ház építéséhez. Ez a telek egyaránt remek lehetőséget kínál befektetési célokra vagy saját otthonának megteremtésére.
A telek övezeti besorolása Lke-3/sz-3, ami szabadonálló beépítést tesz lehetővé, a max. beépíthetőség 15%, és a megengedett zöldfelület minimum értéke 75%. A szintterület 0,4m2/m2, és az építménymagasság maximum 6m.
Rendelkezésre áll a látványterv, a műszaki leírás, valamint alaprajzok, melyek a tervezett 2 lakásos házat mutatják be. A földszinten található egy bruttó 77 négyzetméteres lakás, mely amerikai konyhás nappaliból, 2 hálóból és 2 darab 15 négyzetméteres garázsból áll. Az emeleten pedig egy bruttó 102 négyzetméteres lakás, mely nappaliból, 3 hálóból, szeparált konyhából, vizes blokkokból és egy 62 négyzetméteres teraszból áll.
Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző lehetőséget a természettel összhangban lévő élet megteremtéséhez Budaligeten! Amennyiben érdekli, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a részletekért és a megtekintésért.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.