Zöldövezeti nyugalom és exkluzivitás

Eladó lakások Budapest 2. kerület

Eladó Üzlethelyiség Pasarét

Budapest II. kerület, Pasarét
Eladó Üzlethelyiség
Szilágyi Erzsébet utca

 • Ajánlat:Eladó
 • Tipus:Üzlethelyiség
 • Ár:19.900.000 Ft
 • Lakóterület:13 m2
 • Emelet:1. emelet
 • Épület szintjei:3 szintes
 • Szobák:1 szoba
 • Állapot:Újszerű
 • Fűtés:Házközponti fűtés
 • Parkolás:Utcán, közterületen
 • Hivatkozási szám:E-II-24-587
 • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információkAzonosító: E-II-24-587

Befektetési Lehetőség a 2. kerületben, Pasaréten!!! 
Befektetők figyelmébe ajánlom a Budagyöngye Bevásárlóközpontban található üzlethelyiséget, amely az 1. emeleten helyezkedik el, 13 négyzetméteres és azonnal birtokba vehető. Az ingatlan kiválóan alkalmas többféle tevékenységre, köszönhetően a forgalmas és exkluzív környezetnek az üzlethelyiség 1/1 tulajdonban van, per- és tehermentes, ami garantálja a gyors és problémamentes adásvételt. Az épületben számos exkluzív üzlet található, amelyek folyamatos forgalmat biztosítanak, így az üzlet kiváló lehetőség a befektetők számára. Az Internet-használat egyedi elszámolás alapján történik, míg a víz-, mosdóhasználat, takarítás, valamint az áruház biztonságának és karbantartásának költségeit az üzemeltetési díj fedezi ami 4300.-/ nm/+áfa/hó. Az épület a mai napig színvonalasan működik, rendszeresen karbantartott és felújított, ami hozzájárul a vonzó és igényes környezet fenntartásához. Ez a kiváló állapot vonzza a környékbeli lakosokat, így biztosítva a folyamatos forgalmat és üzleti lehetőségeket. A közlekedés szempontjából is kiváló helyen található az ingatlan. A 61-es villamos megállója mindössze egy perc sétára van, míg a 91-es busz megállója öt perc alatt elérhető.  Ez a könnyű megközelíthetőség további előnyt jelent az üzlethelyiség számára.
Összefoglalva, ez a 13 négyzetméteres üzlethelyiség a Budagyöngye Bevásárlóközpontban ideális választás lehet befektetők számára, akik egy forgalmas, jól karbantartott és exkluzív helyszínen szeretnék vállalkozásukat elindítani vagy bővíteni. A kiváló közlekedési kapcsolatok, az épület színvonala és a biztosított szolgáltatások mind hozzájárulnak a sikeres üzleti működéshez. Azonnal birtokba vehető, így nem kell várakoznia a befektetés hasznosítására.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.